Upravljački sklop pogona sa funkcijama koje će vas oduševiti
Drajv X-PLUS kompanije RTA je standardno rešenje za upravljanje step (koračnim) motorima. Drajvovi iz serije X-PLUS sa naprednim interfejsom za korak i smer koriste se pre svega tamo gde je potrebna velika preciznost kao i tih i gladak rad. Pritom, možete iskoristiti prednost integrisanog ispravljača napona i na taj način uštedite troškove i prostor.

X-PLUS drajv za precizan, tih i gladak rad
X-PLUS drajv za upravljanje step motorima ima integrisan interfejs “step&direction advanced” i jednostavno povezivanje sa Unitronics, VIPA Yaskawa i drugim kontrolerima, zatim integrisano napajanje i direktnu vezu sa mrežnim naponom 230V AC bez potrebe za ispravljačem, transformatorom ili spoljnim napajanjem. Može se koristiti za upravljanje standardnih i industrijskih koračnih motora veličine prirubnice NEMA 23 (56mm) ili NEMA 34 (86mm) povezanih na mrežni napon.

Možete birati između dve verzije ovih pogonskih kontrolera:

• X-PLUS L2 je manji i može se koristiti za step motore manjih snaga

• X-PLUS B4.1 je veći i koristi se za koračne motore većih snaga

Dostupna je i snažnija verzija drajva X-PLUS sa ugrađenom sigurnosnom funkcijom za bezbedno isključivanje koračnog motora:

• X-PLUS S4.1 sa integrisanom sigurnosnom funkcijom STO (SIL3).

Sa serijom X-PLUS štedite na troškovima rutera, napajanja i ožičenja, ali štedite i prostor u električnom ormaru, jer je upravljački sklop sa ugrađenim ispravljačem vrlo kompaktan.


Više informacija: Tipteh d.o.o., Moše Pijade 17a, 11224 Vrčin, Beograd, Srbija, +381 11 8053 628, www.tipteh.rs

Marija D.