Kompletan PLC & HMI sistem sada je smešten u jedan mobilni uređaj. U zavisnosti od toga da li na svom mobilnom uređaju ili tabletu koristite Android OS ili Apple iOS sada možete preuzeti Unitronics’ aplikaciju za mobilne uređaje koja sadrži:

  • kompletni pregled programa Unitronics’ proizvoda kao u štampanom katalogu samo u formi prilagođenoj pregledu na mobilnim uređajima,
  • mnoge korisne usešno izvedene aplikacije širom sveta sa Unitronics’ uređajima,
  • prezentacije kompanije Unitronics’, Unitronics’ proizvoda i usluga,
  • webinare u vidu web tutorijala koji pokazuju kako se konfigurišu, programiraju i koriste Unitronics’ kontroleri i
  • kontakt informacije.

App launch-1

Unitronics’ aplikacija dostupna je besplatno na Google Play Store (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.unitronics.catalog) i Apple App Store (https://itunes.apple.com/us/app/unitronics-plc-hmi/id748246920?mt=8).

Unitronics’ je kompanija koja je već 20 godina globalno prisutna na tržištu kao proizvođač PLC-ova sa integrisanim HMI-om i OEM proizvođačima mašina i opreme koji žele moderno rešenje upravljanja, nudi izuzetne proizvode, po fer cenama.

Unitronics’ dizajnira, proizvodi i preko globalne mreže svojih distributera prodaje kvalitetne PLC uređaje za ceo svet, a kod nas je to kompanija Tipteh d.o.o. (www.tipteh.rs)

Laki za korišćenje, efikasni, po veoma povoljnim cenama, Unitronics proizvodi automatizuju procese, sisteme, kao i pojedinačne aplikacije od 1989- te godine. Preko 140 distributera širom sveta omogućavaju krajnjim korisnicima da mogu lako doći do svog uređaja uz punu marketinšku i tehničku podršku.

App launch-2

Sa više desetina hiljada instalacija Unitronics PLC+HMI koncept prisutan je u svim vrstama industrije: petrohemijskoj, auto, industriji hrane i u farmaciji, industriji plastike, tekstila, preradi vode, postrojenjim za preradu otpadnih voda, energetskim instalacijama i sl.

Software za sve Unitronics proizvode je BESPLATAN, kao i svi potrebni konektori i kablovi za povezinje, prateći elementi za montažu uređaja. Pozivamo Vas da se uverite u kvalitet kako samih uređaja, tako i u izuzetnu tehničku podršku kako lokalno kod nas tako i direktno od strane proizvođača.


Više informacija: Tipteh d.o.o., Toplice Milana 14A, 11000 Beograd, 011 2892 250, 011 30 18 326, http://www.tipteh.rs