Gomo Design Vam može pomoći da se oglasite se na Google pretraživaču, privučete potencijalne kupce profesionalnom prezentacijom firme na Facebook-u i Google+ i prikažite novosti na vlastitom YouTube kanalu i sve to integrišete u postojeću web prezentaciju.

Google oglašavanje
Google je postao referentno mesto za traženje informacija na internetu i svaka firma čije je tržište van mesta osnivanja i koja brine o internet marketingu, pored optimizacije web prezentacije za pretraživače, danas mora uzeti u obzir i mogućnost plaćanja reklame na Googlu. Mi već više od godinu dana uspešno vodimo neke od marketing kampanja na Googlu sa lepim rezultatima. Marketing plan koji možemo zajedno izraditi može se kretati već od nekoliko hiljada dinara mesečno nakon čega možete odlučiti o daljem nastavku Google kampanje.

Facebook i Google+ prezentacije
Društvene mreže su fenomen današnjice i kakvo god mišljenje imamo o njihovoj korisnosti moramo prihvatiti činjenicu da veliki broj ljudi, među kojima ima dosta potencijalnih kupaca ima svoje profile na Facebook-u i Google+-u.

Youtube video kanal
Pažnja treba da se obrati i na dve prateće mreže: na LinkedIn koji je omiljen među profesionalcima i na YouTube koji je doživeo potpunu integraciju sa Googlom i Google+ i predstavlja odličan vid deljenja video sadržaja.

Rešenje
Prisustvo na društvenim mrežama pretpostavlja stvaranje grupe koju interesuju vaši proizvodi ili usluge. Za razliku od web sajt prezentacije, profesionalni Facebook, Google+ ili YouTube profil Vašim potencijalnim  korisnicima utisak ličnog kontakta sa Vašom firmom. Agencija “Gomo Design” nudi usluge izrade profila, praćenja i vođenja kampanja i integraciju društvenih mreža u postojeće web sajtove.


Više informacija: Agencija “Gomo Design”, Stanoja Glavaša 37, 26300 Vršac, 013/830-266, http://www.gomodesign.rs