Naša pozata firma Hidraulika d.o.o. iz Šapca je angažovala Gomo Design da bi se postojeći katalog proizvoda iz ponude firme unificirao. Kako Hidraulika d.o.o. uz Burkertove proizvode nudi i još nekoliko brendova, povećavajući broj iz godinu u godinu, postojeći katalog nije imao jedinstvenu dizajnersku crtu.

hidraulika 1

To što je Burkert pretežni brend u ponudi bilo je presudno pri odluci da se dizajn kataloga što više prilagodi Burkert korporativnom izgledu. Da bi se ipak svaka od kompanija izdvojila, korišćene su različite boje. Tako je Burkert zadržao svoju svetlo plavu, dok je Pneumax dobio svetlo zelenu, Prisma plavu, Herose zelenu, Moog crvenu, Proval narandžastu, a Argal tirkiznu.
hidraulika 2

Ista šema boja ispraćena je i u sadržaju kataloga. Na svakoj strani u gornjim uglovima jasno je istaknut Hidraulika d.o.o. logo, dok je logo proizvođača uređaja pozicioniran na dnu strane.

hidraulika 3

Na naslovnoj strani nalazi se kocka sastavljena od manjih kocki u korporativnim bojama. Na stranama kockica nalaze se logoi, svaki na svojoj boji, kao i imena oblasti kojima se Hidraulika d.o.o. bavi.

hidraulika 4

Na dnu i vrhu naslovne strane inalaze se crtice odgovarajućih boja, a iznad crtica nalaze se logoi, svaki iznad svoje boje. Na ovaj način, dobijen je dizajnerski uniforman katalog, koji opet jasno ističe različitosti svake od kompanija čije proizvode Hidraulika d.o.o. distribuira.

hidraulika korica

Kompletan katalog u pdf obliku možete pogledati na ovom linku.


Više informacija: Agencija “Gomo Design”, Stanoja Glavaša 37, 26300 Vršac, 060/0171273, dakic@gomodesign.rshttp://www.gomodesign.rs