DOSSlS dozirna i mešajuća tehnika doo je kompanija koja se bavi proizvodnjom i implementacijom sistema za doziranje i mešanje materijala, i zvanični je distibuter više svetski priznatih proizvođača tehnologije doziranja i mešanja. Nudimo kompletna rešenja, kao i pojedinačne komponente koje vam mogu obezbediti visok kvalitet vaših proizvoda, kontrolu i stabilnost procesa, potrošnju materijala, kao i eliminaciju ljudskog faktora.

Grejna creva, trake, kaputi i tepisi

Grejne trake, kaputi i tepisi se uporebljavaju za grejanje materijala u originaloj ambalaži. Sadrži senzor i regulator temperature sa kablom za napajanje sa priključkom.

Bela mast

Specijalna, t.z. bela mast ne zadržava vlagu i zato se uporebljava za mazanje zaptivaka i priključaka pri svakodnevnom održavanju, posebno spray pištolja, odbija vodu, usporava oksidaciju, nudi visoku otpornost na obrađene delove i pogodna je za široki temperaturni opseg korišćenja.

Bela mast

Bela mast

MESAMOLL®

Mesamoll® je neutralan, sprečava očvršćivanje i lepljenje reaktivnih materijala, štiti sistem od vlage,… Namenjeno je ispiranju pumpe i cevi prilikom promene materijala, servisnih intervencija, čuvanju uređaja,… Kompatabilan je sa mnogim vrstama polimera, uključujući PVC i poliuretane.

MESAMOLL®

MESAMOLL®

Purex

Purex je snažan i bezbedan rastvarač namenjen čiščenju pištolja i ostalih delova uređaja, čak i stvrdnutog materijala. Pogodan je za čiščenje mnogo različitih lepaka i elastomera na osnovi izocianata, poliuretana, polisulfida ili epoksida.

Purex

Purex

Silika gel i apsorberi

Silika gel i apsorberi su jedan od najčešće korišćenih materijala za sušenje u odvlaživanju. Apsorberi su namenjeni za ventilaciju buradi, IBC kontejnera, reduktora, itd., svugde gde, postoji rizik reakcije materijala sa vlažnoćom.

Silika gel i apsorberi

Silika gel i apsorberi

Na zalihama razne iglice, adapteri, statički mešači materijala

Iglice, adapteri, statički mešači materijala

Iglice, adapteri, statički mešači materijala

Iglice, adapteri, statički mešači materijala

Iglice, adapteri, statički mešači materijala

Svesni smo da je naš uspeh odraz uspeha naših klijenata!


Više informacija: DOSSIS DOZIRNA I MEŠAJUĆA TEHNIKA d.o.o.,  Smederevski put 6b, 11500 Beograd – Leštane, Srbija T:+381 (0)69 44 24 204, M:info@dossis.rs, W: www.dossis.rs