Mehatronika 12

Svakog drugog meseca (mart, maj, avgust, oktobar, decembar) Mehatroniku čita oko 2000 vlasnika, menadžera i rukovodilaca proizvodnje, održavanja i distribucije širom Srbije. Mehatronika je njihov izvor najnovijih informacija u oblastima industrijske automatizacije, bezbednosti radnog okruženja, efikasnosti proizvodnje, pakovanja i rukovanja sirovinama. Menadžeri cene Mehatroniku kao izvor ažurnih informacija o novim proizvodima i trendovima na tržištu Srbije.

Sajt magazina velikim brojem tekstova čiji se broj stalno uvećava postaje vodeći informativni portal iz oblasti industrijske automatizacije, energetike, robotike, pakovanja, termotehnike i hidraulike. Naši čitaoci, ali i svi oni koji do informacija dolaze internet pretragom koriste naš sajt kao izvor dodatnih informacija i direktnu vezu ka prodavcima. Odlično urađeno rangiranje po ključnim rečima omogućava maksimalnu vidljivost tema zainteresovanim kupcima koji na kraju odlučuju koju opremu treba kupiti.

Informativna i autoritativna Mehatronika i napredna Mehatronika On-line povezuju kupce i prodavce u Srbiji, nudeći im najnovije informacije u pravom trenutku.

Koncept spajanja nespojivog na našem sajtu donosi sinergiju raznih tema gde se kao rezultat dobija novi uvid u realizaciju samog poslovnog toka i radne filozofije. Beg od linearnog i očekivanog načina razmišljanja, puštajući maštu i razigranost u tok misli, donosi novi kvalitet i sagledavanje života sa davno zaboravljene strane. Radost, zaigranost i opuštenost su glavni motivatori produktivnosti i nesagledivosti broja originalnih rešenja.

Upitnik za naručivanje oglasa

Trajanje