Seeedova LoRa-E5 serija proizvoda je usredsređena na STM32WLE5JC sistemski čip od ST

Seed je razvio četiri proizvoda usredsređena na STMicroelectronics STM32WLE5JC. Ovi proizvodi uključuju LoRa-E5 modul, LoRa-E5 Grove ploču, LoRa-E5 mini razvojnu ploču i LoRa-E5 razvojni komplet.

Modul LoRa-E5 je dizajniran prema industrijskim standardima, uključujući široku radnu temperaturu od -40°C do +85°C, što ga čini veoma pogodnim za industrijske IoT proizvode. ST STM32WLE5JE je SoC sa integrisanom kombinacijom LoRa® RF i MCU čipa u jednom. Ovaj modul je takođe ugrađen sa Arm® Cortex®-M4 MCU ultra male snage i LoRa SKS126Ks za podršku (G)FSK režima i LoRa. Opseg od 62,5 kHz, 125 kHz, 250 kHz i 500 kHz se može koristiti u LoRa® režimu, što ga čini pogodnim za dizajn različitih IoT nodova koji podržavaju EU868 i US915.

LoRa-E5 Mini je kompaktna razvojna ploča pogodna za male aplikacije koje zahtevaju brz proces testiranja. Dostupni su svi GPIO-ovi LoRa-E5, uključujući UART, ADC, SPI i I2C. LoRa-E5 Mini takođe sadrži tastere RESET i BOOT što ovu ploču čini veoma jednostavnom za korišćenje. Ima radnu temperaturu od -40°C do +85°C i RF izlaznu snagu do +20,8 dBm na 3,3 V. Postoje tri načina za korišćenje LoRa-E5 Mini: povezivanjem sa računarom i kontrolom pomoću AT komandi ; povezivanjem na drugu matičnu ploču preko UART-a i kontrolom pomoću AT komandi; ili razvojem i kontrolom korisničke aplikacije koristeći SDK.

Više informacija: https://www.seeedstudio.com/

Marija D.