Mikro Kontrol je sistem integrator u oblasti industrijske automatizacije. Specijalizovani smo za inženjering i izvođenje radova u oblasti rudarstva, metalurgije, energetike, industrije, tretmana voda. Svojim korisnicima obezbeđujemo rešenja “ključ u ruke“, opremu svetskih proizvođača, tehničku podršku i  raznovrsne obuke.

mk-meh11-2

PROJEKTOVANJE, PROGRAMIRANJE, INSTALACIJA I PUŠTANJE U RAD UPRAVLJAČKOG SISTEMA ZA LEPLJENJE TRAKE NA MAŠINI ZA PROIZVODNJU KARTONSKIH KUTIJA

Proizvođač mašina za proizvodnju kartonskih kutija prepoznao je u Mikro Kontrolu pouzdanog partnera koji može da zadovolji visoke standarde koje po prirodi postavlja inostrano tržište. Na zahtev jedne od najvećih nemačkih kompanija za internet prodaju, razvijen je sistem za nanošenje lepka i lepljenje traka na karton koji predstavlja nadogradnju već postojećih mašina za savijanje kartona. Mikro Kontrol je uspešno pustio u rad upravljački sistem za lepljenje trake na mašini za proizvodnju kutija.

Mikro Kontrol je izradio detaljni elektro projekt, isporučio elektro orman i opremu u polju, razvio aplikacije i pustio sistem u rad. Zahvaljujući upravljačkom sistemu zasnovanom na modernom motion kontroleru i servo uređajima koji su povezani preko brze EtherCAT mreže, postignuta je visoka preciznost nanošenja lepka, sečenja i lepljenja silikonske trake na karton, pri brzinama koje obezbeđuju zavidan kapacitet mašine od preko 10.000 kartona na sat.

Isporučena tehnička rešenja obezbeđuju unapređenje i poboljšanje proizvodnje, povećanu brzinu i preciznost, kao i pouzdanost i bezbednost u radu.


Više informacija: Mikro Kontrol, Vase Pelagića 30, 11000 Beograd, SRBIJA, Tel.:  +381 11 3699-080, http://www.mikrokontrol.rs