Termin Održavanje podrazumijeva sve aktivnosti koje se preduzimaju kako bi se određeni predmet održavanja doveo u ispravno stanje ili održao što duže u ispravnom stanju, s ciljem kvalitetnog obavljanja svoje funkcije. Redovno servisiranje i pravilno održavanje pumpi i pumpnih sistema je od vitalnog značaja za dugotrajno efikasno funkcionisanje. Izbor pouzdanog servis partnera pri tome je jedan od težih poslovnih izbora…

kba servis1

Zašto odabrati KBA Servis doo Brčko?
KBA Servis doo Brčko je ovlašteni, autorizovani KSB servis partner u BiH. KSB je specijalizovan za proizvodnju i prodaju pumpi i armatura sa aplikacijama u industriji, energiji, proizvodnji i distribuciji vode, otpadne vode, kanalizacionim sistemima, rudarstvu i stambeno-poslovnoj izgradnji. Osnovan je 1871. godine u Frankenthal, Njemačka.

kba servis2

Osnovne djelatnosti KBA Servis doo Brčko su:

Prodaja rezervnih dijelova
KBA Servis doo Brčko je u mogućnosti dostaviti ili osigurati rezervni dio za sve vrste pumpi, bez obzira na marku. Za isporučene i ugrađene rezervne dijelove pružamo tehničku podršku i garanciju. Tehničku podršku obezbjeđuje naše stručno osoblje koje će znanjem, iskustvom i savjetima pomoći pri odabiru u velikoj ponudi rezervnih dijelova i osigurati kvalitetnu uslugu i rješavanje problema. Prepoznajući potrebe kupaca da dobiju kompletnu uslugu na jednom mjestu, KBA Servis doo Brčko pruža mogućnost korištenja zamjenske pumpe dok je Vaša pumpa na servisu. Zamjenska pumpa može se koristiti neograničeno za vrijeme trajanja servisa, kako bi se kupcima osigurao kontinuitet u radu.

kba servis3

Montaža i puštanje u rad
KBA Servis doo Brčko svojim kupcima nudi mogućnost ugradnje i puštanja u rad pumpi i pumpnih sistema. Naši serviseri će po dogovoru s Vama izaći na teren i izvršiti montažu i puštanje u rad. Ukoliko nemate tim osposobljen za ovaj posao, naši serviseri će osigurati optimalne uslove za nesmetan rad Vaše pumpe ili pumpnog sistema.

kba servis4

Servis i održavanje pumpi i pumpnih sistema
KBA Servis doo Brčko kao ovlašteni, autorizovani KSB servis partner u BiH, u prilici je na jednom mjestu pružiti Vam usluge servisa i tehničku podršku kod održavanja svih vrsta pumpi i pumpnih sistema iz asortimana KSB, kao i asortimana drugih proizvođača. Nakon servisiranja ili popravke, pristupa se ispitivanju kako bi se utvrdila ispravnost i potvrdio kvalitet sprovedenog procesa.  KBA Servis doo Brčko posjeduje ispitnu stanicu za funkcionalno ispitivanje i utvrđivanje stvarnih karakteristika različitih vrsta i tipova pumpi i pumpnih sistema.

kba servis5

KBA Servis doo Brčko, kao dio regionalnog lanca KSB servisa, u mogućnosti je odgovoriti najrazličitijim zahtevima i potrebama kupaca, te obezbijediti veliki broj iskusnih servisera pumpi i tehničku podršku za složenije projekte. Naša namjera je da kupcima ponudimo odgovarajuća rješenja i budemo pouzdan poslovni partner do koga se može doći brzo i jednostavno.

servis-FLAT.cdr servis-FLAT.cdr

Gomo Design je za KSB-Servis dizajnirao promo flajer i prateću veb stranicu u skladu sa dizajn rešenjem koji možete da preuzmete sa Flajer KSB Servis.


Više informacija: KSB Servis, 76100 Brčko Distrikt, Tel:049/340 280, GSM:066/712 422, http://www.ksb-servis.ba

Aleksandar D.
Follow me