Povežite higijenske senzore Turck sa higijenskim kablovima ESCHA
Higijenski kablovi sa konektorima ESCHA namenjeni su različitim higijenskim zahtevima proizvodnih procesa ili proizvodnih linija.

Higijenski kablovi za područje direktnog kontakta sa hranom
U delu proizvodnog procesa u kojima hrana može doći u kontakt sa delovima sistema pre povrataka u proces proizvodnje higijenski zahtevi su posebno visoki. U ovoj oblasti iskoristite paletu ESCHA proizvoda razvijenih prema higijenskim standardima u skladu sa EHEDG direktivom. Kablovi i konektori su napravljeni od odgovarajućih materijala u skladu sa FDA direktivama. Kvalitetni TPE kablovi sa konektorima omogući će vam održavanje besprekorne čistoće zahvaljujući visokoj otpornosti na kisela i alkalna sredstva za čišćenje i dezinfekciju.

Higijenski kablovi za područje povremenog pranja
U području gde je potrebno povremeno pranje, hrana može doći u kontakt sa delovima sistema ali se neće vratiti u proces proizvodnje. Zbog toga su higijenski zahtevi za kablove i konektore niži. Iskoristite jednostavnija ESCHA rešenja za povezivanje u ovoj oblasti uz pristupačne PVC kablove, M12 konektori sa plastičnom navrtkom takođe su dostupni.

Kablovi za područje pakovanje hrane
Područje pakovanja hrane uporedivo je sa klasičnim industrijiskim okruženjem, hrana ne dolazi u kontakt sa delovima sistema. U ovom području se ne koriste agresivna sredstva za čišćenje, pa možete koristiti dokazani program standardnih ESCHA kablova.


Više informacija: Tipteh d.o.o., Moše Pijade 17a, 11224 Vrčin, Beograd, Srbija, +381 11 8053 628, www.tipteh.rs