GOT1000 platforma pripada familiji Grafičkih Operacionih Terminala (GOT) visokih performansi. U jednom su kombinovane vrhunske performanse, grafika i funkcionalnost u jedinstvenim, ultra kompaktnim i robusnim kućištima.

Touch ekran velike rezolucije
Nova GT1020/1030 serija ima sjajan 3,7 ili 4,5 inčni STN crno-beli LCD sa poyadinskim odvetljenjem u tri boje. Ove mikro jedinice su samo mikro male. U njima su implementirane sve potrebne funkcije.

Inteligentna funkcionalnost
Inovativni sistem poruka i alarma je standardan kod GOT1020/1030 serije. Ugrađena memorija u uređaje je 4000 16-bitnih data reči koje se mogu koristiti za skladištenje ili razmenu podataka sa PLC-om.

Višenivoska bezbedonosno zaštita je ugrađena u uređaj kao i grafičko praćenje trendova ulaznih podataka, uzorkovanje podataka i funkcija vremenskog planera.

Izuzetno brzi odziv na touch operacije garantovan je brzinom ugrađenog procesora.

Jednostavan dizajn ekrana
Zahvaljujući dizajnu ekrana, touch tasteri se mogu lako kreirati i postaviti na bilokoje mesto sa tačnošću od 1 piksela.

Podrška različitim jezicima
GT1020/1030 može prikazivati podatke na različitim jezicima.

Prozor za promenu jezika se lako kreira i omogućava izbor jednog od 10 jezika.

Izbor prozora se može koristiti ne samo za promenu jezika, već i kod različitih aplikacija.

Izbor fontova
Moguće je koristiti različite fontove, uključujući standardne i windows. Windows fontovi mogu biti i u italic, underline i underline italic stilu.

Montaža
Moguće je montirati uređaj i horizontalno i vertikalno, u skladu sa situacijom u aplikaciji.

Zahvaljujući trobojnom pozadinskom osvetljenju GT1020/1030 serije moguće je u zavisnosti od informacije koja se prikazuje izvršiti promenu boje ili flash-ovati ekran.

U zavisnosti od vrste ekrana moguć je izbor između crvene, narandžaste i zelene, odnosno između bele, roze i crvene. Na primer, PLC vrednost može da se koristi za promenu boje ekrana iz zelene (uslovi OK) u crvenu (upozorenje).

Konektor za povezivanje sa PLC-om
GT1020/1030 se može povezati sa drugim uređajem preko RS232 ili RS422 porta.

Interfejs ka PC-u
PC interfejs se nalazi sa zadnje strane GOT-a i omogućava direktno povezivanje sa personalnim računarom ili lap topom. Na ovaj način je omogućeno programiranje, testiranje i monitoring.

Povezivanje sa više jedinica zbog postizanja visokih performansi
Dva GT1020 ili dva GT1030 se mogu kombinovati i direktno povezati na jedan PLC.

Komunikacioni drajver
Drajver za FX seriju je standardno instaliran, ali se može promeniti GTWorks2 softverom kako bi se displej povezao na Q seriju ili na neki proizvod drugog proizvođača


Više informacija: INEA SR d.o.o., Ul. Karadjordjeva 12/217, 11300 Smederevo, Republika Srbija, Telefon: + 381 64 68 55 187 ili +381 64 190 83 57, http://www.inea.rs

Aleksandar D.
Follow me