Kompanija Festo, globalni lider na polju industrijske automatizacije, ove godine nastupila je na Sajmu tehnike u Beogradu u periodu od 13.05.2013. do 17.05.2013. sa promotivnim vozilom Technoferia. Prikazane su najnovije tehnologije kompanije Festo primenjene u automatizaciji proizvodnje.

Kompanija Festo je ove godine na Sajmu tehnike u Beogradu prestavila svim posetiocima svoje promotivno vozilo Technoferia. Technoferia je potpuno samostalna izložba koja prikazuje najnovija dostignuća iz oblasti industrijske automatizacije. Prikazuje praktično korišćenje pneumatike i elektronike, uz savremeni način demonstracije inovativnih rešenja u ovim oblastima. Izložba ukazuje na značaj prikaza savremenih dostignuća, a najveću primenu posetioci su mogli videti upravo na radnom mestu. Ovim putem se know-how kompanije Festo direktno prenosi na sve stručnjake u Srbiji. Ovo je šesta godina za redom kako kompanija Festo prikazuje izlozbu u želji da lokalno tržište edukuje na najbolji mogući način.

Koliko je Festo Mobilni sajam bio uspešan govori i činjenica da je preko 400 najpoznatijih i najuspešnijih  kompanija u ovoj oblasti posetilo sajam i podelilo iskustva sa stručnjacima kompanije Festo. Posebnu pažnju posvetili su i školama, jer kompanija Festo ima specijalno razvijen sektor koji se odnosi na edukaciju kako predškolaca tako i srednjoškolaca.


Više informacija: Festo Beograd, Omladinskih brigada 90v, 11070 Beograd, Tel: +381 11 7853 900 , e-mail:info@festo.rs, http://www.festo.rs