Kompanija Festo, globalni lider na polju industrijske automatizacije,  ove godine nastupio je na Sajmu tehnike u periodu od  11.05.2015. do 15.05.2015.  sa promotivnim vozilom Technoferia gde su prikazane najnovije tehnologije kompanije Festo primenjene u automatizaciji proizvodnje.

_DSC0061

Kompanija Festo ove godine na Sajmu tehnike prestavila je svim posetiocima svoje promotivno vozilo Technoferia.

aDSC0069 (2)

Technoferia je potpuno samostalna izložba koja prikazuje najnovija dostignuća iz oblasti industrijske automatizacije. Prikazuje praktično korišćenje pneumatike i elektronike, uz savremeni način demonstracije inovativnih rešenja u ovim oblastima.

_DSC0078

Izložba ukazuje na značaj prikaza savremenih dostignuća, a najveću primenu posetioci su mogli videti upravo na radnom mestu. Ovim putem se know-how kompanije Festo direktno prenosi na sve stručnjake u Srbiji.

_DSC0075

Ovo je osma godina za redom kako kompanija Festo prikazuje izlozbu u želji da lokalno tržište edukuje na najbolji mogući način.

_DSC0073
Koliko je Festo Mobilni sajam uspešan govori i činjenica da svake godine najpoznatije i najuspešnije  kompanije u ovoj oblasti posete Festo promotivno vozilo i podele iskustva sa stručnjacima kompanije Festo.

_DSC0071

Posebna pažnja se posvećuje i edukaciji, jer kompanija Festo ima specijalno razvijen sektor koji se odnosi na edukaciju kako učenika srednjih škola, studenata tehničkih fakulteta i kadrova iz industrije.


Više informacija: Festo Beograd, Omladinskih brigada 90v, 11070 Beograd, Tel: +381 11 7853 900 , e-mail:info@festo.rs, http://www.festo.rs