Evropska mreža preduzetništva predstavlja najveću mrežu koja pruža podršku malim i srednjim preduzećima i pomaže im da poboljšaju i inoviraju svoje poslovanje kroz partnerstvo, informisanje i stručnu pomoć. Usluge EEN mreže u Srbiji sprovodi konzorcijum čiji je koordinator Privredna komore Srbije, a partneri su Poslovni inkubator Novi Sad, Inovacioni centar Mašinskog fakulteta u Beogradu, Institut Mihajlo Pupin, Univerzitet u Nišu i Razvojna agencija Srbije.

U cilju dobijanja jasnijih informacija o potrebama za obukom preduzeća (preduzetnika) klijenata Evropske mreže preduzetništva Srbije, kao i procene mogućnosti organizacija članica konzorcijuma EEN da na adekvatan način odgovori na njihove potrebe, napravili smo upitnik na osnovu koga ćemo kreirati besplatne obuke iz najrelevantnijih oblasti na koje nam ukažete.

Upitnik je anoniman, što znači da se ne traže podaci o preduzeću kao što su naziv, adresa i identifikacioni brojevi i nalazi se na linku:

https://docs.google.com/forms/d/1WvopmTDHCyBaQruAt0WfsSYZZ1U20FF3eAogs4r_vqc/viewform?edit_requested=true

Molimo Vas da upitnik popunite do petka, 15.04.2022. godine i pomognete nam da osmislimo obuke koje će pomoći da poboljšate efikasnost Vašeg poslovanja, kao i da unapredite svoje znanje i veštine.

Centar za EU integracije

Marija D.