Potpuna Rexroth rešenja

Kompanija Bosch Rexroth AG je na sajmu predstavila izuzetno kvalitetna i potpuno zaokružena rešenja za nekoliko atraktivnih problema u savremenoj automatizaciji i proizvodnji.

Ergonomična i funkcionalna rešenja za manuelne proizvodne sisteme ( MPS) pomažu u održavanju zdravlja radnika i povećanju produktivnosti. Neodgovarajuće  montažno radno mesto može dovesti do smanjenja rezultata zaposlenih i do 40%. Investiranje u odgovarajuće opremanje radnih mesta obezbeđuje produktivnost i konkurentnost na dugi rok.

Rexroth sistem za manipulaciju malim predmetima “EasyHandling”  je rešenje koje kombinuje servo pogone, linearnu tehniku, pneumatiku i upravljanje. Odlična interakcija i konekcija između ovih elemenata od jednog proizvođača smanjuje vreme potrebno za projektovanje, montažu i  puštanje u rad do 80%.

Hägglunds hidraulični motori se mogu naći u mnogim industrijskim i pomorskim primenama gde se traže visoki zahtevi za pouzdanost i efikasnost. Neprekidan rad na razvoju je rezultirao sa moćnom serijom COMPACT CA industrijskih motora sa glavnim prednostima kao što su: veoma visok odnos snaga/težina, neosetljivost na udarna opterećenja, šuplje vratilo kroz ceo motor, brojne opcije ugradnje…

 


Više informacija: Bosch Rexroth, Ул. Бул. Михајла Пупина 10з/I, ПП8, SRB – 11070 Нови Београд, Тел: +381 11 2140-400, http://www.boschrexroth.rs