Zeleni zid za izgradnju sna

Napravite sopstvenu unutrašnju šumu sa ovim super-modularnim i izdržljivim sistemom zelenih zidova. Uživajte u brzoj instalaciji, jednostavnim zatezanjem vašeg Forest kompleta između poda i plafona, pričvrstite ga na zid ili koristite samostojeći.

Svaki čvor može bezbedno da skladišti PlantPods ili MicroPods. Po želji dodajte još saksija ili lampe za uzgoj. Proširite ili promenite podešavanja u bilo kom trenutku.

Iskoristite tenziju između poda i plafona, pričvrstite na zid ili čak instalirajte samostojeće. Svako podešavanje može se napraviti sa komponentama iz Premium Starter Bundle-a.

Robustan i snažan, ali lagan dizajn osigurava sigurnost vašeg novog sistema zelenih zidova. Izgradite beskonačnu zatvorenu šumu.

Plug & Play dizajn
Premium Starter Bundle je skup modularnih komponenti koji omogućavaju dizajniranje sopstvenih struktura. Lako proširite svoju šumu sa više kompleta. Dizajniranje i izgradnja sopstvenog sistema zelenih zidova nikada nije bilo tako lako.

Integrisana snaga
Šumske šipke imaju 4 kanala za sakrivanje kablova za napajanje. Lako povežite, zamenite ili preuredite komponente. Sve komponente Forest-a rade na 24V, što ga čini potpuno bezbednim sistemom sa kojim je zabavno raditi.

Doživotna garancija
Napravljen od najizdržljivijih materijala i dolazi sa garancijom od 4 godine na LED ploče. Lako zamenite komponente kad god je potrebno. Šuma je sistem u kome uživate ceo život. Proširite ga u bilo kom trenutku sa još komponenata.

Komponente konektora su precizno proizvedene od aluminijuma i eloksirane su da traju doživotno

Veliki pomak за poljoprivredu u zatvorenom prostoru

Vertikalni poljoprivredni sistemi su u porastu. Oni eliminišu upotrebu pesticida i
rasipanje vode u poljoprivredi, ali njihovi proizvodi ostaju skupi.

Sa HomeForestom se pravi promena

Mapirali smo sve troškove, iz sistema ulaganja u tekuće troškove i smanjena
troškovi uzgoja u zatvorenom prostoru na istorijskom niskom nivou.

Kako to funkcioniše?
Rezultat? Sistem koji omogućava berbu čistih i svežih proizvoda kod kuće,bez pesticida, dodatnih troškova dopremanja ili troškova otpada -jeftinije od povrća kupljenog u prodavnici.

  • Uklonite pakovanje i transport -30%
  • Maks. 1min rada po žetvi -20%
  • Iskoristite toplotu i svetlost iz svog doma -20%
  • Dodajte samo ultra efikasno osvetljenje za biljke -20%
  • Uklonite svu zemlju ili supstrat – 5%
  • Dizajn koji najviše štedi prostor-5%

Više informacija: https://www.mother.life/