Motivisani pozitivnim komentarima i uspehom proslogodišnje konferencije ,,Dani lndustrije“ održane na Staroj Planini, Siemens-ov sektor lndustrija je odlučio da i ove godine organizuje konferenciju za krajnje korisnike proizvoda i usluga sa ciljem razmene znanja i iskustva, kao i daljeg stručnog usavršavanja.

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na Siemens-ovu konferenciju ,,Dani lndustrije“ koju organizujemo od 26 – 28. maja 2014. godine u hotelu ,,Galleria“, u ulici Matije Korvina br. 17 u Subotici.

Na konferenciji očekujte sledeće:

  • Innovation tour – noviteti na polju industrijske automatizacije
  • Power play – noviteti na polju pogonskih tehnologija i sklopne tehnike
  • Made to measure – noviteti na polju procesne instrumentacije i analitike
  • Industry Fair – mini sajam na kojem ćemo Vam predstaviti rešenja za razlicite aplikacije. Poseban deo programa zauzima specijalizovani kamion procesne instrumentacije, analitike i procesne automatizacije u kome će se vršiti prezentacije i obuke.
  • CEP – stručna obuka po customer excellence program-u
  • Referentna poseta – Siemens-ova fabrika vetrogeneratora gde ćete imati prilike da se upoznate sa procesom proizvodnje naše fabrike u Subotici koja zaposljava oko 1.000 ljudi na 30.000m2

lmajući u vidu da je i NewYork Times uvrstio Suboticu na listu od 52 mesta na svetu koje treba obići u 2014. godini izabrali smo upravo ovu destinaciju prepoznatljivu po bogatoj prirodi, plodnim vinogradima i dobroj hrani. Stojimo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije putem e-maila: industrija.rs@siemens.com ili putem telefona na 011 /2096096.

Vas Sektor lndustrija
Siemens d.o.o. Beograd