Na ovogodišnjem seminaru “Dani automatizacije 2013” koju je  INEA rbt organizovala 24. septembra u Beogradu na kome su predavači bili stručnjaci iz Mitsubishi Electric-a.

Mitsubishi Electric je jedan od vodećih proizvođača elektronske opreme. Po broju isporučenih jedinica na svetu Mitsubishi Electric je na prvom mestu kada su u pitanju servo sistemi, na drugom kada su u pitanju PLC-ovi i invertori, a na trećem kada se govori o HMI uređajima. U Srbiji posluje Mitshubishi Electric posluje preko firme “INEA SR” iz Smedereva.

Posebna pažnja na seminaru je posvećena novim proizvodima za 2013. godinu: A700 seriji invertora, IQ platformi, FX3GE/FX3S seriji PLC-ova, naslednicima serije GOT 1000 i novim robotima F serije.

U delu o gotovim rešenjima predstavljene su prednosti korišćenja integralnih Mitsubishi Electric rešenja u industriji za preradu vode.

Izvrsno organizovan seminar “Dani automatizacije 2012” završen je podelom nagrada učesnicima.

SUMMARY: INEA rbt organized the seminar “Automation Days 2013” in Belgrade on 29th September. Over 50 listeners attended the seminar. Eminent lecturers presented Mitsubishi Electric PLCs, Servo drives, Inverters, SCADA & Robots.


Više informacija: INEA SR d.o.o., Ul. Karadjordjeva 12/217, 11300 Smederevo, Republika Srbija, Telefon:  + 381 26 4615 401  , http://www.inea.rs

Aleksandar D.
Follow me