CAD • CAM • CAE • PLM

CADCAM Data je članica CADCAM Group, vodećeg ponuđača PLM rešenja i usluga u Jugoistočnoj Evropi. Naš tim visokoobrazovanih inženjera i eksperata pruža usluge PLM savetovanja, projektovanja i implementacije poslovnih rešenja, usluge na području projektovanja proizvoda, poslovnih integracija u preduzećima i obrazovanja u CAD projektovanju, CAM tehnologiji, CAE inženjeringu i mehatronici. U ponudi su usluge odabira i uvođenja odgovarajućeg CAD/CAM/CAE/PLM rešenja, konsultacija vezanih za procese kompanije, do konsultantskih usluga o sveobuhvatnim poslovnim rešenjima. CADCAM Data je ovlašćeni zastupnik Dassault Systemes za rešenja CATIA, ENOVIA, DELMIA, SIMULIA, 3DVIA i revolucionarne, inovativne poslovne platforme 3DEXPERIENCE.

Tokom sajamske manifestacije CADCAM Data je predstavila najnovija dostignuća integrisane 3D tehnologije od ideje i koncepta do kompletne realizacije projekata pomoću softverskih rešenja za projektovanje i razvoj proizvoda, realistične simulacije, upravljanje proizvodnim procesima i kompletnim projektima.

U svečanoj sali za sve zainteresovane održane su prezentacije i interaktivne radionice gde su prisutni imali priliku da se informišu o najnovijim trendovima u industriji. Prezentovane su teme:

  • Kako da efikasno planirate, simulirate, organizujete i optimizujete proizvodnju sa ciljem da ispunite kvalitet, rokove, cenu i eliminišete gubitke? Jedinstvena digitalna poslovna platforma 3DEXPERIENCE i softversko rešenje DELMIA Ortems
  • (R)evolucija u transformaciji razvoja i proizvodnje pomoću sveobuhvatne poslovne platforme 3DEXPERIENCE

KONTAKT: CADCAM Data d.o.o.
Sanska 32
11000 Beograd, Srbija
+381 11 396 2631
info.rs@cadcam-group.eu
www.cadcam-group.eu/rs

Marija D.